MAT & DRYCK

mat & dryck

Vi erbjuder olika möjligheter till mat och dryck under konferensen. När du anmäler dig får du själv välja vilka dagar och måltider som du vill äta, samt var du vill äta dessa. Vi försöker i så god mån som möjligt möta eventuella behov gällande allergi och annan specialkost, men vi kan inte tillgodose allt. Vid anmälan får du specificera vilken typ av kost som passar dig bäst.

Vi erbjuder mat på följande platser:

Pingstkyrkan arkens matsal

I samma byggnad som konferensen äger rum har vi tillgång till en stor matsal med bra serveringsmöjligheter. Den här platsen är att föredra om det önskas närhet till maten samt om en är rörelsehindrad eller har svårt att ta sig fram.

Kaffe & fika under konferensen serveras här.

hotell tre liljor

Ett stenkast från konferensområdet ligger Hotell tre Liljor med en fin restaurang. God mat och bra utrymme. Den här platsen är att fördra för den som mår bra av ett litet miljöombyte och inte har något emot en kort promenad.

andra alternativ

För dig som inte önskar äta på konferensområdet finns goda alternativ. 5 minuters promenad bort ligger Värnamo centrum med ett gott och varierande utbud utav restauranger, pizzerior och fik. Har du även tillgång till bil kan du på 8 minuter ta dig till Bredasten där bl.a. flertalet kända snabbmatskedjor erbjuder mat.