TALARE & MUSIKER

talare & musiker

= Medverkar som talare

= Medverkar som musiker

SLi

SARAH LIBERMAN

Född och uppvuxen i Israel. Tjänar som lovsångsledare och reser världen runt för att undervisa om lovsång och sann tillbedjan. Bär på en kallelse att bl.a. verka för enighet bland de messianska församlingarna i Israel.

IB-D

Ambassadör Ilan Ben-Dov

Israels ambassadör i Sverige. Har tidigare innehaft bl.a. ett antal högre poster inom olika avdelningar vid Israels utrikesdepartement, samt arbetat som chef för avdelningen för Västeuropa med ansvar för 15 länder.​ 

hans_w

HANS WEICHBRODT

Präst i Svenska kyrkan, inspiratör inom Oasrörelsen och en väl anlitad förkunnare inom svensk kristenhet. Har stor passion för Israel och predikar gärna om de bibliska profetiorna om Jesu återkomst.

CT_1

CHRISTINA TOLEDANO ÅSBRINK

Israeldebattör som skriver om Israel med fokus på de historiska och legala aspekterna. Stort intresse för freds- och konfliktlösning, internationella relationer, arkeologi och teologi. Bosatt i Israel sedan 1982.

DanJo

DAN JOHANSSON

Besitter bred kunskapsbas i frågor som rör Israel och Bibelns profetior om framtiden. Författare till tre omfattande böcker i ämnet. Är sedan länge aktiv inom Israels Vänners styrelse där han även varit ordförande.

Hedin

Hedin Band

Leds av Evert Hedin och har spelat tillsammans i närmare 9-10 år. Evert var med och startade rockgruppen Jerusalem på 70-talet, började leda lovsång på 80-talet och har turnerat runtom i Europa med Zoé band.

JTA_ny

JACK-TOMMY ARDENFORS

Började sin förkunnargärning i Vrigstad 1960 och har sedan dess varit aktiv i många utav Sveriges större städer. Reser runt i landet och på olika missionsfält som bibellärare. Har varit i Israel som kaplan och reseledare.

KG

KG LARSSON

Utbildad präst med mångårigt engagemang inom EFS. Har även tjänat som pastor i Örnsköldsviks Pingstförsamling. Engagerad i Duveskogs reseservice och har besökt Israel ca 120 ggr.

MS

Märta Svensson

I snart 40 år har Märta sjungit i vårt land och även gjort resor till bl.a. USA, Kanada och Italien. En sångarevangelist som förknippas med gospelgenren. Många känner igen henne från “Minns du sången”-programmen.

SL

SIEGFRIED LUIKERT

Född och uppvuxen i södra Västtyskland. Under 18 år tjänat som pastor i Tyskland och Sverige. Har bott 17 år i Israel där han bl.a varit föreståndare för Skandinaviska Service Centret i Netanya, Israel. Pastor i Landskrona Pingstförs.

BK

BENGT KLINTENBERG

Inspiratör för Israels Vänner. Besitter gedigen kunskap i ämnet om Israel och har under de senaste åren anordnat ett flertal resor till landet. Arbetar även som Pastor.

MJone

MAGNUS JONEGÅRD

Bakgrund inom näringslivet med en internationell karriär. Har arbetat som föreståndare inom olika Pingstförsamlingar samt som församlingskonsult. Är sedan några år tillbaka vice ordförande i Israels Vänner.

CL

CURT LEVIN

Grundare av Skånes Pionjärmission. Bakgrund som pingstpastor, bibelskolerektor och nationell ledare för Pingströrelsens församlingsplanteringsprogram. Ansvarar för sommarkonferensens bönesamlingar.

Fler medverkande
presenteras inom kort...