Mat & dryck

Vi erbjuder olika möjligheter till mat och dryck under konferensen
När du anmäler dig får du själv välja vilka dagar och måltider som du vill äta, samt var du vill äta dessa. Vi försöker i så god mån som möjligt möta eventuella behov gällande allergi och annan specialkost, men vi kan inte tillgodose allt. Vid anmälan får du specificera vilken typ av kost som passar dig bäst.

Vi erbjuder mat på följande ställen

Pingstkyrkan Arkens matsal

I samma byggnad som konferensen äger rum har vi tillgång till en stor matsal med bra serveringsmöjligheter. Den här platsen är att föredra om det önskas närhet till maten samt om en är rörelsehindrad eller har svårt att ta sig fram.

Kaffe & fika under konferensen serveras här.
 
Mat beställs ihop med anmälan.

Hotel Värnamo

Ett stenkast från konferensområdet ligger Best Western Hotel Värnamo med en fin restaurang, god mat och bra utrymme. Den här platsen är att fördra för den som mår bra av ett litet miljöombyte och inte har något emot en kort promenad.

Mat beställs ihop med anmälan.

Andra alternativ

För dig som inte önskar äta på konferensområdet finns goda alternativ. 5 minuters promenad bort ligger Värnamo centrum med ett gott och varierande utbud utav restauranger, pizzerior och fik. Har du även tillgång till bil kan du på 8 minuter ta dig till Bredasten där bl.a. flertalet kända snabbmatskedjor erbjuder mat.

Kartan nedan visar många av de olika restaurang- och caféalternativ som finns i Värnamo. Den gröna symbolen med ett kors markerar konferenslokalen.