Medverkande

at

Talare

Amir Tsarfati

Amir är född i Israel och har bott där under större delen av sitt liv. År 2001 grundade han organisationen Behold Israel som ger tillgång till tillförlitliga källor av nyheter och information om Israel, i ljuset av bibelhistoria och profetia. (Källa: beholdisrael.org)

Medverkar:
Fredag 10:30, Lördag 19:00

p-ai

Talare

Per-Arne Imsen

Mötte Jesus som nioåring i väckelsen på 60-talet. Upplevde tidigt ett kall att bli förkunnare. På resan därefter har Per-Arne hunnit med att vara församlingsföreståndare i 40 år, sångförfattare, musikproducent, redaktör, TV-producent och författare.

Medverkar:
Lördag 10:30, Söndag 13:30

mj

Musiker

Mikael Järlestrand

Mikael är sångare och musiker, utbildad vid musikhögskolan i Malmö, som i snart 30 års tid rest runt i Sverige och sjungit. Förutom konserter har han under årens lopp även släppt ett flertal album och tjänstgjort som pastor i Europaporten, Malmö.

Medverkar:
Torsdag 15:00 & 19:00

CT_1

Talare

Christina Toledano Åsbrink

Israeldebattör som är bosatt i Israel sedan -82 där hon även jobbar som guide. Christina bär på ett särskilt intresse för internationella relationer, freds- & konfliktlösning, arkeologi och teologi.

Medverkar:
Lördag 16:00

ez1

Talare

Emanuel Zethson

Emanuel är en del utav pastorsteamet i We Are One Church. Han är även pastor och rektor för församlingens bibelskola School of Lights. En bibelförankrad förkunnare som påminner oss om att bli en röst för Israel och det judiska folket.

Medverkar:
Fredag 16:00, Lördag 14:00

cv

Talare

Carlos Villablanca

Pastor och församlingsledare med församlingserfarenhet från flera länder. Har en magisterexamen från Fuller Theological Seminary, Los Angeles. Carlos jobbar sedan årsskiftet med verksamhetsutveckling för Israels Vänner.

Medverkar:
Fredag 19:00

DanJo

Talare

Dan Johansson

Tidigare ordförande för Israels Vänner. Har arbetat många år inom reklam- och tryckeriverksamhet. Är författare till ett flertal böcker och en eftertraktad förkunnare med stor passion för Israel och bibelns profetiska ord om Jesu återkomst.

Medverkar:
Torsdag 19:00

rw1

Talare

Robert Wirehag

En radikal upplevelse av Jesus fick Robert att genomgå en total livsförvandling efter en tuff ungdomstid. Idag är han pastor i Uppsala Pingst och brinner för att Guds Ord ska nå framgång. Sedan flera år tillbaka har han arrangerat bibelresor till Israel.

Medverkar:
Torsdag 15:00

KG

Talare

KG Larsson

KG Larsson är utbildad präst med mångårigt engagemang inom EFS. Han har även tjänat som pastor inom Pingströrelsen. KG har besökt Israel ca 120 ggr (bl.a. genom sitt engagemang i Duveskogs reseservice) och är en mycket uppskattad talare inom svensk kristenhet.

Medverkar:
Söndag 10:00

Hedin

Musiker

Evert Hedin

Evert var med och startade den kristna rockgruppen Jerusalem på 70-talet. Därefter har han under årens lopp medverkat i olika konstellationer, lett lovsång, musicerat runtom i Sverige och utomlands och varit ett återkommande inslag i vår sommarkonferens.

Medverkar:
Lördag & Söndag