Medverkande

Dan

Talare

Dan Johansson

är aktiv inom Israels Vänner, där han en period även varit ordförande. Dan är en välkänd talare i konferenser och möten i Sverige och andra länder. Utöver det är han också författare till flera böcker och mindre skrifter i ämnen som berör Israel, Bibelns profetior och tidens tecken.

 

Medverkar:

Roar

Talare

Roar Sörensen

är en aktiv Israelvän och en ledande företrädare för Livets Ords engagemang i Israel. Han medverkar i Världen idag där han ger analyser om aktuella händelser i Israel. Roar har universitetsexa- men i teologi och vid Hebreiska universitet i Jerusalem Israel tog han två MA i judisk civilisation och israelisk politik och samhälle.

Medverkar:

KG

Talare

KG Larsson

är sedan många år en bibelförankrad förkunnare som lyft fram Bibelns profetior, tidens tecken, Israel och Jesu återkomst i förkunnelse och i ett antal böcker. Han är präst inom EFS men verksam inom hela kristenheten. Dessutom har han varit reseledare för ett stort antal Israelresor.

Medverkar:

MSC08669

Talare

Carlos Villablanca

Pastor och församlingsledare med församlingserfarenhet från flera länder. Har en magisterexamen från Fuller Theological Seminary, Los Angeles. Carlos jobbar sedan årsskiftet med verksamhetsutveckling för Israels Vänner.

 

Medverkar:

Pontus T profil 2019

Talare

Pontus Tunhav

Pontus är Bibellärare med en master i praktisk teologi som jobbat med flera bibelskolor. Han brinner för att undervisa Guds ord och hjälpa unga människor in i stör- re efterföljelse till Jesus.

 

 

Medverkar:

Göran

Talare

Göran Duveskog

är den svensk som besökt Israel flest gånger, nu ca 150, och därmed en mycket välkänd Israelvän inom hela Sveriges kristenhet där han blivit något av Mr Israel. Göran är en inspirerande predikant med stor kunskap

om Bibelns profetior, Israel och tidens tecken. Han är en av ledarna i missionsorganisationen Trosgnistan.

Medverkar:

gala3

Musik

Olle Davidsson

Till yrket är jag musiker och till vardags arbetar jag i en av orkestrarna i Köpenhamn: Copenhagen Philharmonic. På den svenska sidan av Öresund är jag huvudlärare för kontrabas och universitetsadjunkt vid Musikhögskolan i Malmö. 

När jag har ledig tid tycker jag mycket om att laga mat, renovera hus eller vandra i Jämtlandsfjällen. Jag och min fru Lyssa, som också är musiker, bor i Falsterbo. Vi har 4 barn som nästan alla flyttat ut och vi har även ett par små barnbarn.

Emanuel_Z

Talare

Emanuel Zethson

är en del av ledarskapsteamet i We are one church i Stockholm. Emanuel är också rektor på School of Lights, kyrkans egen bibelskola. Som pastor, teolog och bibellärare har Emanuel ett hjärta för de unga. Emanuel drömmer om att resa upp en ny generation av unga överlåtna och hängivna ungdomar för Jesus.

Medverkar:

Mikael Järlestrand_web

Talare

Mikael järlestrand

är en av svensk kristenhets mest välkända musikprofiler och sångare. Dessutom är han en uppskattad programledare i den kristna TV-stationen Kanal 10. Under en lång följd av år har Mikael, tillsammans med Göran Duveskog, varit ledare för

uppskattade resor till Israel. Han har därigenom en god kun- skap om Israel – både biblisk historia och det moderna Israel.

Medverkar:

Evert

Musik

Evert Hedin

Bor i Alingsås.
– Var med och startade musikgruppen Jerusalem 1975. Var med där de tre första åren.
– Hade en musikgrupp, Zoe Band, 1986-1996. Vi arbetade tillsammans med evangelister och missionärer och församlingar i olika länder, mest i Europa (mest Öst-Europa). 
– Sjunger och spelar numera i Sverige i olika församlingar. 
– Har medverkat på Israels Vänners sommarkonferens flera gånger.
yuka

Musik

Yuka Ichikawa

Är klassisk pianist och pedagog med examen från Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn i Danmark, Akademia Muzyczna im. F. Chopina i Warszawa i Polen och Musashino

Medverkar:

Magnus

Talare

Magnus Jonegård

Jag har arbetat länge som konsult och chef inom management- och IT-konsultbranschen, både i Sverige och internationellt. Efter cirka 30 år i näringslivet kallade Gud mig till pastor. Med en masterexamen i teologi från USA som grund, har jag sedan 2004 arbetat som pastor och församlingskonsult, primärt inom pingströrelsen men också inom Evangeliska Frikyrkan (EFK). Jag har ett brinnande intresse för det profetiska ordet i Bibeln samt för Israel och det judiska folket. 

Medverkar:

Cote

Musik

Cote Sirviö

Cote Sirviö är sjuksköterska till vardag och lovsångsledare i Pingst, Borås, där hon tjänar tillsammans med sin familj.
Torbjörn Aronson

Talare

Torbjörn aronson

Medverkar:

Medverkar: