Medverkande

DanJo

Talare

Dan Johansson

är aktiv inom Israels Vänner, där han en period även varit ordförande. Dan är en välkänd talare i konferenser och möten i Sverige och andra länder. Utöver det är han också författare till flera böcker och mindre skrifter i ämnen som berör Israel, Bibelns profetior och tidens tecken.

Medverkar:

Anders Gerdmar copy

Talare

Anders Gerdmar

Är teologie professor och en stark förkämpe för en sann och äkta tro på att Bibeln är Guds ofelbara Ord. Han har utgivit flera uppmärksammade böcker och den senaste behandlar Bibelns syn på HBTQ-frågorna. På Bibelns grund är han också en stor vän till Israel och det judiska folket.

Medverkar:

KG

Talare

KG Larsson

är sedan många år en bibelförankrad förkunnare som lyft fram Bibelns profetior, tidens tecken, Israel och Jesu återkomst i förkunnelse och i ett antal böcker. Han är präst inom EFS men verksam inom hela kristenheten. Dessutom har han varit reseledare för ett stort antal Israelresor.

Medverkar:

cv

Talare

Carlos Villablanca

Pastor och församlingsledare med församlingserfarenhet från flera länder. Har en magisterexamen från Fuller Theological Seminary, Los Angeles. Carlos jobbar sedan årsskiftet med verksamhetsutveckling för Israels Vänner.

Medverkar:

Gordon Tobiassen

Talare

Gordon Tobiassen

är en norsk förkunnare som även är välkänd för oss svenskar genom flitig medverkan i kristna TV-kanaler. Han är välkänd för sin pedagogiska undervisning om Israels och Mellanösterns historia, Jesu återkomst och bibliska framtidsvisioner illustrerade med skisser och kartor.

Medverkar:

ÅSA KRISTENSSON

Talare

ÅSA KRISTENSSON

har en genuin kärlek till det judiska folket och Guds församling. Åsa är författare till boken ”Församlingskultur” där hon ger viktiga råd om hur en församling kan få bli till större välsignelse. Hon har gedigen utbildning i teologi vilket fungerar bra ihop med hennes nuvarande anställning som studiehandledare.

Medverkar:

gala3

Musik

Olle Davidsson

Till yrket är jag musiker och till vardags arbetar jag i en av orkestrarna i Köpenhamn: Copenhagen Philharmonic. På den svenska sidan av Öresund är jag huvudlärare för kontrabas och universitetsadjunkt vid Musikhögskolan i Malmö. 

När jag har ledig tid tycker jag mycket om att laga mat, renovera hus eller vandra i Jämtlandsfjällen. Jag och min fru Lyssa, som också är musiker, bor i Falsterbo. Vi har 4 barn som nästan alla flyttat ut och vi har även ett par små barnbarn.

Pontus T profil 2019

Talare

Pontus Tunhav

 är Bibellärare med en master i praktisk teologi som jobbat med flera bibelskolor. Han brinner för att undervisa Guds ord och hjälpa unga människor in i större efterföljelse till Jesus.
Pontus har skrivit om spiritualiteten i Pingströrelsen och lyfter bland annat fram vikten av undervisningen om Jesus återkomst.

Medverkar:

p-ai

Talare

Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen har varit verksam som skribent, redaktör och församlingspastor i 40 år. Idag ligger betoningen på TV-produktion och en internationell resandetjänst.
För ett par år sen debuterade han som författare med boken ”Inga andra gudar”som nu även översatts till engelska. Utöver det producerar han regelbundetmusik tillsammans med sin fru Christina.

Medverkar:

Evert

Musik

Evert Hedin

Bor i Alingsås.
– Var med och startade musikgruppen Jerusalem 1975. Var med där de tre första åren.
– Hade en musikgrupp, Zoe Band, 1986-1996. Vi arbetade tillsammans med evangelister och missionärer och församlingar i olika länder, mest i Europa (mest Öst-Europa). 
– Sjunger och spelar numera i Sverige i olika församlingar. 
– Har medverkat på Israels Vänners sommarkonferens flera gånger.
Yuka Ichikawa

Musik

Yuka Ichikawa

Är klassisk pianist och pedagog med examen från Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i Köpenhamn i Danmark, Akademia Muzyczna im. F. Chopina i Warszawa i Polen och Musashino

Medverkar:

Magnus

Talare

Magnus Jonegård

Jag har arbetat länge som konsult och chef inom management- och IT-konsultbranschen, både i Sverige och internationellt. Efter cirka 30 år i näringslivet kallade Gud mig till pastor. Med en masterexamen i teologi från USA som grund, har jag sedan 2004 arbetat som pastor och församlingskonsult, primärt inom pingströrelsen men också inom Evangeliska Frikyrkan (EFK). Jag har ett brinnande intresse för det profetiska ordet i Bibeln samt för Israel och det judiska folket. 

Medverkar: